Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Νέος κόσμος

Πατουσάκια
Χεράκια
Χειλάκια
Μαλλάκια
Τα υποκοριστικά της νέας μας ζωής - όλα τα μικρά αλλά μεγάλα! :)
Η έγνοια
Η φροντίδα
Η αγάπη
Η κόρη μου
Τα θηλυκά της καθημερινότητάς μου - πια.
Η χαρά για το παρόν - η προσμονή για όσα θα έρθουν (ωραία ή άσχημα) - μαζί σου!
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ μωράκι!

9 σχόλια:

  1. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑΑΑ!!! ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!! ιντα πραμαν α?! :D

    μάρσιπο είπα σου να πιάσεις;; τωρά εθυμήθηκα! babywearing.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναιιιιι αγόρασα μάρσιπο σε ωραίο χρωματάκι αλλά ακόμα δεν τον έχω χρησιμοποιήσει. Εννοώ, είναι νωρίς. Εδώ προσπαθούμε να μάθουμε τα βασικά :) Tις πάνες και τα μπάνια και κυρίως, το τάισμα - έχουμε πάλη με το θηλασμό. Καλέ, γεννιούνται με προσωπικότητα τα σκατούλια; Μιλούμε για πολύ γινάτι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο μαρσιπος σου αν ειναι υφασματινος και όχι του εμπορίου (τύπου sampsonite κτλ), χρησιμοποιείται από την πρώτη μέρα!!! μεν το καθυστερείς! δες οδηγίες στο site (να είστε κι οι δυο σε καλή διάθεση όταν το δοκιμάζεις και να αρχίσεις να βολτάρεις αμέσως, μεν κάτσεις έναν τόπο, το μωρό να είναι αλλαγμένο και ταϊσμένο κτλ)

    την πάλη με το θηλασμό να την αντέξεις, επίσης! είναι δύσκολες οι πρώτες μέρες (κι εγώ διερωτούμουν προς τι ο συνεπαρμός και πού το γουάου φάχτορ) αλλά μετά είναι όντως τέλεια :)

    ναι γεννιούνται με προσωπικότητα, αλλά σε αυτό βοηθά και η δική σου διάθεση. Να είσαι πάντα πάντα πάντα θετική και ήρεμη, να μπαίνεις στη θέση του μωρού που μπορεί να θέλει ή να μη θέλει κάτι κι όμως να μην μπορεί να επικοινωνήσει την επιθυμία του! Εσύ ήταν να χαλιέσαι ή όι;!

    άτε την κόρη μου, μια χαρά θα είστε!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλενάδα τί ωραία! Πραγματικά! Κάνε υπομονή και όλα θα βρουνε την άκρη τους! Σίγουρα γεννιούνται με προσωπικότητα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Sike, είναι όλα καινούρια και για μένα και για το μωρό, δοκιμάζουμε η μία την άλλη. Θα τα βρούμε σύντομα, είμαστε σε καλο δρόμο!
    Έχω πάρει ένα Αστεράκι ring sling αλλά δε βρήκα χρόνο να μελετήσω πώς φοριέται! Θα το δοκιμάσω σύντομα, ελπίζω!
    Φιλενάδα μου Ωραία, ετοιμάσου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να σου ζήσει.....
    Υπέροχος κόσμος και πώς να μην είναι με τόσα θηλυκα όπως λες κι εσύ.
    Είναι δύσκολος ο θηλασμός στην αρχή και χρειάζεται επιμονή και υπομονή. Εγώ βρήκα πολύ βολικά τα μαξιλάρια πάνω στα οποία τοποθετείς το μωρό όταν το θηλάζεις. Μην τα παρατήσεις όμως... αξίζει τον κόπο από πολλές σκοπιές.
    Φιλάκια σε σένα και στην πριγκήπισσά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκουλουκούιν σίγουρα δε θα τα παρατήσω. Είναι πολύ μεγάλο δώρο ο θηλασμός για τα μωρά μας. Ελπίζω ότι θα μπούμε σε ρυθμό σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλώς την! Έγλεπε τζιαι όπου να'σαι εννα θέλει χάρτωμαν :)
    Να τη χαίρεσαι και να σας χαίρεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή